Prijzen
Prijzen
Prijzen

Kerstkalender 2017

24 verrassingen tot aan Kerstmis! Open iedere dag een vakje en ontdek kortingsvouchers, recepten en meer verrassingen. Vind jij alle merken in de vakjes? Dan maak je kans op een weekend nabij Parijs!
Zo werkt het ›

We zien dat je nog niet bent ingelogd

Hierdoor kun je niet meedoen met de actie.
Log in (of maak een account aan) met jouw Eurosparen-account en doe mee!

Heb je alle kerstballen gevonden?
Dan maak je kans op een van deze prijzen!

Win een weekendverblijf voor 4 personen in Villages Nature® Paris! Dit unieke vakantieresort ligt op 6 km van Disneyland Parijs en op 30 km van de Eiffeltoren. Niet gewonnen? Niet getreurd. Villages Nature® Paris boek je via centerparcs.nl.

Deze kerstballen kun je vinden in de Kerstkalender

Merry Christmas!

Bekijk de actievoorwaarden

Je kunt mij nog openen!

Vul een code in om mij én andere vakjes die je hebt gemist open te maken. Elke Eurosparen-code doet mee!

Bekijk de vakjes ›
milner campina optimel frieschevlag boerenland chocomel vifit mona yoki

Zo werkt het

Met onze Kerstkalender tellen we samen de dagen af tot aan Kerstmis. Iedere dag kun je een vakje uit de kalender openen. Hierachter zitten leuke verrassingen verstopt, zoals een weekendje nabij Parijs, kortingsvouchers, recepten, gratis toegang tot de Kadoshop VIPS en leuke tips.

Prijzen
Win een weekendje nabij Parijs!
Onder negen vakjes in de kalender zitten speciale kerstballen verstopt. Vind je ze alle negen? Dan maak je kans op een weekendje nabij Parijs of 1 van de tientallen andere prijzen! Bekijk hier het prijsoverzicht
Dag 1
Vakje vergeten?
Je kunt tot 3 dagen terug vakjes openen uit het verleden. Vakjes die meer dan 3 dagen oud zijn kan je openen met een unieke Eurosparen code van ieder deelnemend merk. Je herkent deze vakjes aan het slotje links bovenin. Veel plezier!

Kerstballen

Spaar ze alle 9 om kans te maken op een super vette prijs!

Deze actie is helaas afgelopen!

Actievoorwaarden Kerstkalender 2017

Artikel 1 Algemeen

1. Deze Actievoorwaarden (hierna: de “Actievoorwaarden”) zijn van toepassing op de Kerstkalender (hierna: de “Actie”) die FrieslandCampina B.V., gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort ingeschreven in de Kamer van Koophandel (hierna:"FrieslandCampina") organiseert van 1 december 2017 tot en met 3 januari 2018 23:59 uur (hierna: de “Actieperiode”).
2. Deelnemers aan de Actie verklaren door hun deelname aan de Actie akkoord te gaan met de Actievoorwaarden.
3. FrieslandCampina behoudt zich te allen tijde het recht voor om de Actie, eenzijdig en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de Actievoorwaarden en/of de actieproducten/ prijzen te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.
4. Vragen en/of klachten met betrekking tot deze Actie, kunt u telefonisch richten aan de consumentenservice van FrieslandCampina (0800 – 0765).

Artikel 2 Speelwijze 

De Actie werkt als volgt:
De Kerstkalender heeft 24 luikjes, waarvan elke dag (van 1 december t/m 24 december 2017) een luikje geopend kan worden. De Kerstkalender-actie loopt t/m 3 januari. Tot deze datum is het dus mogelijk om luikjes van de Kerstkalender te openen. Het is mogelijk om de luikjes van maximaal 3 dagen terug te openen. Je kunt bijvoorbeeld op 4 december 2017 de luikjes openen van 1, 2, 3 én 4 december 2017.
Mocht je te laat zijn met het openen van de luikjes in de Kerstkalender, kun je door middel van het invoeren van een Eurosparen-code, van een van de deelnemende merken van Eurosparen, alle voorgaande luikjes openen. Wanneer je bijvoorbeeld op 10 december 2017 de luikjes van 1 t/m 6 december 2017 wilt openen, kun je een Eurosparen-code invoeren op de actiepagina van de Kerstkalender om de luikjes alsnog te openen. 
Onder elk luikje schuilt een verrassing. Je kunt de luikjes van de Kerstkalender openen op de volgende actiepagina’s: www.eurosparen.nl/kerstkalender ; www.optimel.nl/kerstkalender ; www.campina.nl/kerstkalender . Let op: Je kunt maar met 1 Kerstkalender meedoen. 
Onder 9 van de 24 luikjes zit een merken-kerstbal verstopt. Wanneer je alle luikjes met merken-kerstballen hebt geopend, maak je kans op de prijzen die verbonden zijn aan de Kerstkalender (zie Artikel 3). Let op: Deelnemers kunnen slechts 1 prijs winnen. Het is dus niet mogelijk dat 1 deelnemer twee of meer prijzen wint. 
Onder 1 luikje is de “verdubbelaar” te vinden. Wanneer je dit luikje opent maak je dubbel zoveel kans om 1 van de reguliere prijzen te winnen. Om dit luikje te openen moet je een Eurosparen-code invoeren van een van de deelnemende merken van Eurosparen. 
Naast de reguliere winacties waaraan je kunt deelnemen door het openen van de 9 luikjes met merk-kerstballen, zit er ook nog een extra winactie verborgen onder 1 van de luikjes. Dit gaat om de winactie SnowWorld Landgraaf (zie Artikel 3). Door het invullen van een Eurosparen-code (na het aanklikken van het desbetreffende luikje) kun je deelnemen aan deze extra winactie. 
Ook zitten er verschillende (kortings-)vouchers verstopt achter de luikjes. Na opening van het desbetreffende luikje ontvang je automatisch een e-mail met de kortingsvoucher. In deze e-mail staat een link waarmee je de kortingsvoucher kunt downloaden. De kortingsvoucher bevat een unieke kortingscode. De actievoorwaarden van de kortingsactie zijn te vinden op deze kortingsvoucher. 
De NS actie die wordt gecommuniceerd in de Kerstkalender loopt slechts t/m 24 december 2017. Het is dus niet mogelijk om na 24 december 2017 gebruik te maken van deze kortingsactie, ook al is de Kerstkalender beschikbaar t/m 3 januari 2018.
Het is mogelijk om t/m 3 januari 2018 luikjes te openen van de Kerstkalender die loopt van 1 december t/m 24 december 2017. 
Per persoon/account kan slechts 1 keer deelgenomen worden aan de Kerstkalender. Je kunt enkel deelnemen aan de Kerstkalender wanneer je in het bezit bent van een Eurosparen-account. 

Artikel 3 Prijzen/actieproducten

1. Het reguliere prijzenpakket bestaat uit:
De hoofdprijs: Weekend Parijs
o Weekend verblijf voor 4 personen in Villages Nature® Paris
o NIEUW: Villages Nature® Paris! Ontdek als eerste dit unieke vakantieresort op 6 km van Disneyland® Parijs en 30 km van de Eiffeltoren. Met luxe accommodaties en onvergetelijke activiteiten voor het héle gezin zoals familieworkshops, shows, een avonturenbos, heuse boerderij en sfeervolle boulevard. Geniet van het perfecte vakantiegevoel en leef je uit in het Aqualagon: een uitzonderlijk zwemparadijs met 7 glijbanen en een enorm buitenbad van 30°. 
o Win je? Dan kun je met z’n vieren het park ontdekken tijdens een weekendverblijf buiten de schoolvakanties/feestdagen.
o Niet gewonnen? Villages Nature® Paris boek je via centerparcs.nl.
1 x TomTom Spark 3 Cardio (t.w.v. €199) 
1 x Burkely Vintage Finn Worker 15 inch in de kleur Cognac (t.w.v. €99,95) 
1 x Ravensburger Disney spellen-set
10 x Dafne Likes kookboek
1 x Pathé Film e-voucher (2 kaartjes)
o Deze tickets zijn zowel doordeweeks als in het weekend te verzilveren.
1 x JBL Clip 2 in de kleur Army (t.w.v. €59,99)
2 x Lucardi Giftset (t.w.v. €50) – Kleur naar keuze: Goud, zilver of rosé
5 x Adidas voucher van €50
o Dit is een tijdelijke aanbieding die geldig is tot en met 31/05/2018.
o De vouchercode is 1 keer geldig op online bestellingen op adidas.nl.
o De aanbieding is exclusief verzendkosten, is niet geldig op eerdere aankopen en kan niet worden gecombineerd met andere acties op kortingen.
o Andere voorwaarden kunnen van toepassing zijn (je vindt ze op adidas.nl).
o Als de voucher eenmaal is ingewisseld, komt het ongebruikte restbedrag te vervallen.
o In geval van retournering of annulering van je bestelling is het belangrijk te weten dat we de korting naar rato over je bestelling berekenen. Dit betekent dat je in geval van retournering of annulering geen gebruik maakt van je (volledige) korting. In dat geval kun je contact opnemen met onze klantenservice om een nieuwe voucher aan te vragen voor het restbedrag.
Extra winactie SnowWorld Landgraaf (2x):
o Overnachting voor 2 personen bij SnowWorld Landgraaf in een Comfort Room (voor 2 personen)
o 4 uur skipas
o Materiaalhuur
o Fondue naar keuze (kaas, vlees, vis)
o Op basis van beschikbaarheid
2. De winnaars worden uiterlijk voor 16 januari 2018 via de mail benaderd met de uitslag. 
3. De prijzen zullen per post of per e-mail worden verstuurd, afhankelijk van de prijs. 
4. Het is voor de winnaars niet toegestaan om prijzen door te verkopen. 
5. FrieslandCampina zal de prijswinnaars aanwijzen op basis van een loting.
6. Alle prijzen zijn persoonsgebonden. FrieslandCampina zal geen verzoeken van prijswinnaars honoreren om hun prijzen en/of actieproducten te ruilen, over te dragen aan derden, of in te wisselen voor geld of voor andere prijzen/artikelen met een gelijke/vergelijkbare waarde. Bij weigering van een prijs door een deelnemer, of in geval van een andere reden van niet uitreiking van een prijs die is toe te rekenen aan de prijswinnaar vervalt deze aan FrieslandCampina.
7. FrieslandCampina zal niet corresponderen over de prijzen, de uitkering daarvan, en de uitslag van de Actie.

Artikel 4 Deelname

1. Deelname aan deze Actie staat open voor een ieder die gedurende het spel in Nederland woont en in het bezit is van een Eurosparen-account. Mocht je nog geen Eurosparen-account hebben, kun je deze aanmaken op www.eurosparen.nl.
2. Deelnemers jonger dan 16 jaar verklaren door hun deelname schriftelijke toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor hun deelname aan de Actie. Deelnemers zullen deze toestemming op het eerste verzoek van FrieslandCampina schriftelijk tonen.
3. Er zijn geen communicatiekosten verbonden aan deze Actie.
4. Winnaars zullen hun medewerking verlenen aan redelijke verzoeken van FrieslandCampina tot deelname aan promotionele activiteiten met betrekking tot de Actie, waaronder begrepen publicitaire activiteiten met betrekking tot de prijsuitreiking, via alle media zoals de radio, televisie en internet.
5. FrieslandCampina mag elke deelnemer diskwalificeren en/of van deelname uitsluiten indien de betreffende deelnemer op enige wijze in strijd handelt met deze Actievoorwaarden (of hiervan bij FrieslandCampina het vermoeden bestaat), of onvolledige, onjuiste, of misleidende gegevens verstrekt, of informatie inzendt die in strijd is met de wet, of anderszins onrechtmatig handelt jegens FrieslandCampina of derden.
6. Deelnemers verklaren door deelname aan de Kerstkalender Actie dat zij persoons- en adresgegevens naar waarheid hebben ingevuld. Prijzen zullen altijd opgestuurd worden naar het bij ons bekende adres. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het tijdig wijzigen van adresgegevens bij bijvoorbeeld verhuizing etc.

Artikel 5 Gebruik gegevens

1. Deelnemers dienen als voorwaarde voor hun deelname juiste en volledige NAW gegevens te verstrekken. Incorrecte of onvolledige inzendingen worden niet in behandeling genomen.
2. FrieslandCampina zal alle persoonsgegevens die zij verkrijgt in het kader van deze Actie vertrouwelijk en conform de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens behandelen.
3. Door deelname aan de Actie geeft de deelnemer FrieslandCampina toestemming zijn persoonsgegevens te gebruiken voor communicatie in het kader van de Actie, zoals (maar niet beperkt tot) het informeren van prijswinnaars.

Artikel 6 Aansprakelijkheid

1. FrieslandCampina, de door haar ingeschakelde hulppersonen, en/of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit, of op enige andere wijze verband houdt met de Actie en/of de door FrieslandCampina ter beschikking gestelde actieproducten/prijzen.
2. Ondanks de grootst mogelijke zorg die FrieslandCampina aan het beheer van haar website(s) en de organisatie van de Actie besteedt, is het mogelijk dat de verstrekte en/of weergegeven informatie onvolledig of onjuist is. Druk-, spel-, zetfouten of andere vergelijkbare fouten in door FrieslandCampina openbaar gemaakt materiaal, van welke aard dan ook, kunnen FrieslandCampina niet worden tegengeworpen en kunnen op geen enkele wijze een verplichting voor FrieslandCampina in het leven roepen.

Artikel 7 Slotbepalingen

Eurosparen is een onderdeel van FrieslandCampina. De deelnemer zal deze Actievoorwaarden of delen daarvan niet verveelvoudigen dan wel publiceren zonder de uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van FrieslandCampina.
 
Artikel 8 Diversen

1. Op deze voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.  
2. FrieslandCampina zal met betrekking tot onderhavige Actie in overeenstemming handelen met de “Gedragscode promotionele kansspelen”, die in werking is getreden op 1 januari 2006.
3. FrieslandCampina zal eventueel verschuldigde kansspelbelasting afdragen.