Prijzen
Prijzen
Prijzen

Kerstkalender 2020

24 verrassingen tot aan Kerstmis! Open iedere dag een vakje en ontdek kortingsvouchers, recepten en meer verrassingen. Vind jij alle merken-kerstballen in de vakjes? Dan maak je kans op een compleet en onbezorgd lang weekend weg in 4-sterrenhotel Zuidbroek (nabij Groningen)!
Zo werkt het ›

We zien dat je nog niet bent ingelogd

Hierdoor kun je niet meedoen met de actie.
Log in (of maak een account aan) met jouw Eurosparen-account en doe mee!

Heb je alle kerstballen gevonden?
Dan maak je kans op een van deze prijzen!

Deze kerstballen kun je vinden in de Kerstkalender

Merry Christmas!

Bekijk de actievoorwaarden

Je kunt mij nog openen!

Vul een code in om mij én andere vakjes die je hebt gemist open te maken. Elke Eurosparen-code doet mee!

Bekijk de vakjes ›
campina chocomel optimel frieschevlag milner mona valess parrano botergoud vifit

Zo werkt het

Met onze Kerstkalender tellen we samen de dagen af tot aan Kerstmis. Iedere dag kun je een vakje uit de kalender openen. Hierachter zitten leuke verrassingen verstopt, zoals een 4 daags diner arrangement in 4-sterrenhotel Zuidbroek-Groningen, kortingsvouchers, recepten en leuke tips.

Prijzen
Win een 4 daags diner arrangement in 4-sterrenhotel Zuidbroek-Groningen!
Onder negen vakjes in de kalender zitten speciale kerstballen verstopt. Vind je ze alle negen? Dan maak je kans op een weekendje nabij Groningen of 1 van de tientallen andere prijzen! Bekijk hier het prijsoverzicht
Dag 1
Vakje vergeten?
Je kunt tot 3 dagen terug vakjes openen uit het verleden. Vakjes die meer dan 3 dagen oud zijn kan je openen met een unieke Eurosparen code van ieder deelnemend merk. Je herkent deze vakjes aan het slotje links bovenin. Veel plezier!

Kerstballen

Spaar ze alle 9 om kans te maken op een super vette prijs!

Let op! Deze actie start op 1 december

Actievoorwaarden Kerstkalender 2020

Artikel 1 Algemeen

 1. Deze Actievoorwaarden (hierna: de “Actievoorwaarden”) zijn van toepassing op de Kerstkalender (hierna: de “Actie”) die FrieslandCampina B.V., gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort ingeschreven in de Kamer van Koophandel (hierna:"FrieslandCampina") organiseert van 1 december 2020 tot en met 4 januari 2021 23:59 uur (hierna: de “Actieperiode”).
 2. Deelnemers aan de Actie verklaren door hun deelname aan de Actie akkoord te gaan met de Actievoorwaarden.
 3. FrieslandCampina behoudt zich te allen tijde het recht voor om de Actie, eenzijdig en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de Actievoorwaarden en/of de actieproducten/ prijzen te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.
 4. Vragen en/of klachten met betrekking tot deze Actie, kunt u telefonisch (0800-0765) of per e-mail (www.eurosparen.nl/contact) richten aan de Consumentenservice van FrieslandCampina.

Artikel 2 Speelwijze 

De Actie werkt als volgt:
 • De Kerstkalender heeft 24 luikjes, waarvan elke dag (van 1 december t/m 24 december 2020) een luikje geopend kan worden. De Kerstkalender-actie loopt t/m 4 januari 2021. Tot deze datum is het dus mogelijk om luikjes van de Kerstkalender te openen. Het is mogelijk om de luikjes van maximaal 3 dagen terug te openen. Je kunt bijvoorbeeld op 4 december 2020 de luikjes openen van 1, 2, 3 én 4 december 2020.
 • Mocht je te laat zijn met het openen van de luikjes in de Kerstkalender, kun je door middel van het invoeren van een Eurosparen-code, van een van de deelnemende merken van Eurosparen, alle voorgaande luikjes openen. Wanneer je bijvoorbeeld op 10 december 2020 de luikjes van 1 t/m 6 december 2020 wilt openen, kun je een Eurosparen-code invoeren op de actiepagina van de Kerstkalender om de luikjes alsnog te openen.  
 • Onder elk luikje schuilt een verrassing. Je kunt de luikjes van de Kerstkalender openen op de volgende actiepagina: www.eurosparen.nl/kerstkalender. 
 • Onder 9 van de 24 luikjes zit een merken-kerstbal verstopt. Wanneer je alle luikjes met merken-kerstballen hebt geopend, maak je kans op de prijzen die verbonden zijn aan de Kerstkalender (zie Artikel 3). Let op: Deelnemers kunnen slechts 1 prijs winnen. Het is dus niet mogelijk dat 1 deelnemer twee of meer prijzen wint.  
 • Onder 1 luikje is de “verdubbelaar” te vinden. Wanneer je dit luikje opent maak je dubbel zoveel kans om 1 van de reguliere prijzen te winnen. Om dit luikje te openen moet je een Eurosparen-code invoeren van een van de deelnemende merken van Eurosparen. 
 • Naast de reguliere winacties waaraan je kunt deelnemen door het openen van de 9 luikjes met merken-kerstballen, zit er ook nog een extra winactie verborgen onder 1 van de luikjes. Dit gaat om de winactie YouSeum (zie Artikel 3). Door het invullen van een Eurosparen-code (na het aanklikken van het desbetreffende luikje) kun je deelnemen aan deze extra winactie. 
 • Ook zitten er verschillende (kortings-)vouchers verstopt achter de luikjes. Na opening van het desbetreffende luikje ontvang je automatisch een e-mail met de kortingsvoucher. In deze e-mail staat de unieke kortingscode en zijn de actievoorwaarden van de kortingsactie te vinden. 
 • Het is mogelijk om t/m 4 januari 2021 luikjes te openen van de Kerstkalender die loopt van 1 december t/m 24 december 2020.
 • Per persoon/account kan slechts 1 keer deelgenomen worden aan de Kerstkalender. Je kunt enkel deelnemen aan de Kerstkalender wanneer je in het bezit bent van een Eurosparen-account. 

Artikel 3 Prijzen/actieproducten

 1. Het reguliere prijzenpakket bestaat uit:
  • 1x: 4-daags diner arrangement voor 2 personen bij Van der Valk Zuidbroek
  • Inclusief: 3x overnachten, 3x uitgebreid ontbijtbuffet, 2x 3-gangendiner, 1x fles wijn bij check-out, Gratis toegang tot de fitnessruimte en tennisbaan, Gratis parkeren, Gratis WiFi
  • Waarde €320 voor twee personen o.b.v. comfortkamer. 
  • Voorwaarden: voor 1 juli 2021 verzilveren, obv beschikbaarheid, en met uitzondering van Feestdagen
  • 3x: 15 digitale cursussen Zen en Mediteren (t.w.v. € 299,-) 
  • 3x: Biarritz vloerlamp van It’s About Romi (t.w.v. € 262,-) 
  • 3x: Treatmentpakket + entree IWR sauna voor 2 personen (t.w.v. € 119,-)
  • 1x: Nutribullet (t.w.v. € 69,95)
  • 5x: Candy Crush Bordspel (t.w.v. €24,99)
  • 10x: Bookchoice, 6 maanden (t.w.v. € 20,-)
  • 3x: Voucher met €35 shoptegoed op het gehele assortiment van Mint15, met uitzondering van cadeaubonnen.
  • De kortingscode is alleen geldig op www.mint15.com. Vul de code in in je winkelmandje.
  • De kortingscode is geldig bij een minimale besteding van € 35,-
  • De korting is niet geldig op verzendkosten.
  • De code van de kortingsbon is uniek en eenmalig te gebruiken.
  • Het kortingsbedrag moet in 1 keer gebruikt worden (er blijft geen saldo op de code staan).
  • Maximaal 1 kortingsbon per bestelling.
  • De korting is geldig op de hele collectie, met uitzondering van cadeaubonnen.
  • De kortingsbon is niet geldig in combinatie met andere kortingsbonnen of -codes.
  • De kortingsbon is geldig t/m 31 maart 2021.
  • De kortingsbon is niet inwisselbaar voor geld.
  • Voor dit artikel geldt geen recht op retour.
  • Extra winactie: twee vrijkaarten voor YouSeum (t.w.v. €22,- per stuk)(5x)
  • De vrijkaarten zijn geldig t/m 31 maart 2021.
  • Winnaars ontvangen een unieke code en kunnen daarmee online een ticket bestellen, op basis van beschikbaarheid.
 2. De winnaars worden in de periode van 6 t/m 8 januari 2021 via de e-mail benaderd met de uitslag. 
 3. De prijzen zullen per post of per e-mail worden verstuurd, afhankelijk van de prijs. 
 4. Het is voor de winnaars niet toegestaan om prijzen door te verkopen.  
 5. FrieslandCampina zal de prijswinnaars aanwijzen op basis van een loting.
 6. Alle prijzen zijn persoonsgebonden. FrieslandCampina zal geen verzoeken van prijswinnaars honoreren om hun prijzen en/of actieproducten te ruilen, over te dragen aan derden, of in te wisselen voor geld of voor andere prijzen/artikelen met een gelijke/vergelijkbare waarde. Bij weigering van een prijs door een deelnemer, of in geval van een andere reden van niet uitreiking van een prijs die is toe te rekenen aan de prijswinnaar vervalt deze aan FrieslandCampina.
 7. FrieslandCampina zal niet corresponderen over de prijzen, de uitkering daarvan, en de uitslag van de Actie.

Artikel 4 Deelname

 1. Deelname aan deze Actie staat open voor een ieder die gedurende het spel in Nederland woont en in het bezit is van een Eurosparen-account. Mocht je nog geen Eurosparen-account hebben, kun je deze aanmaken op www.eurosparen.nl.
 2. Deelnemers jonger dan 16 jaar verklaren door hun deelname schriftelijke toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor hun deelname aan de Actie. Deelnemers zullen deze toestemming op het eerste verzoek van FrieslandCampina schriftelijk tonen.
 3. Er zijn geen communicatiekosten verbonden aan deze Actie.
 4. Winnaars zullen hun medewerking verlenen aan redelijke verzoeken van FrieslandCampina tot deelname aan promotionele activiteiten met betrekking tot de Actie, waaronder begrepen publicitaire activiteiten met betrekking tot de prijsuitreiking, via alle media zoals de radio, televisie en internet.
 5. FrieslandCampina mag elke deelnemer diskwalificeren en/of van deelname uitsluiten indien de betreffende deelnemer op enige wijze in strijd handelt met deze Actievoorwaarden (of hiervan bij FrieslandCampina het vermoeden bestaat), of onvolledige, onjuiste, of misleidende gegevens verstrekt, of informatie inzendt die in strijd is met de wet, of anderszins onrechtmatig handelt jegens FrieslandCampina of derden.
 6. Deelnemers verklaren door deelname aan de Kerstkalender Actie dat zij persoons- en adresgegevens naar waarheid hebben ingevuld. Prijzen zullen altijd opgestuurd worden naar het bij ons bekende adres. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het tijdig wijzigen van adresgegevens bij bijvoorbeeld verhuizing etc.

Artikel 5 Kortingscodes

 • Kortingsvouchers worden verstuurd via de e-mail. De e-mail kan in je spam zijn terecht komen. De kortingsvouchers zijn niet terug te vinden in het account (bestellingen).
 • Voorwaarden €100,- kortingscode Glampingvoucher.nl:
 • De kortingsvoucher is geldig t/m 1 oktober 2021 o.b.v. beschikbaarheid. Openingsdata kunnen verschillen per camping, kijk voor meer informatie op glampingvoucher.nl
 • De kortingsvoucher is te besteden bij een verblijf van minimaal 3 overnachtingen.
 • Per reservering kan er 1 kortingsvoucher worden ingeleverd.
 • De kortingsvoucher is niet geldig op reeds gemaakte boekingen.
 • De kortingsvoucher is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes en of aanbiedingen.
 • De kortingsvoucher is niet inwisselbaar voor contanten.
 • Een gemaakte reservering kan niet worden gewijzigd of geannuleerd.
 • De all-inclusive toeslag, van € 3,- per persoon per nacht, is voor gebruik van gas, water, elektriciteit, milieuheffing en toeristenbelasting.
 • Voorwaarden 30% kortingscode Growing Concepts:
 • De kortingscode is geldig t/m 24 december 2021.
 • Met de kortingscode heb je recht op 30% korting op de gehele online collectie.
 • Korting geldt niet op de verzendkosten.
 • De actiecode is éénmalig te gebruiken en niet inwisselbaar voor contanten.
 • Niet geldig i.c.m. met andere acties.
 • Per bestelling kan je 1 kortingscode gebruiken.
 • Op alle bestellingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
 • Voorwaarden €5,- kortingscode Makii, product 3 thema’s Turbo Grote Kleurplaten:
 • De code is 1 keer geldig op online bestellingen van het product; “3 thema’s Turbo Grote Kleurplaten: ‘JUNGLE’, ‘STAD’ en ‘WATER’”.
 • De kortingscode is geldig t/m 10 januari 2021.
 • Met je unieke vouchercode ontvang je €5,- korting op het Turbo Kleurplaten Pakket van Makii.
 • De code is niet geldig op eerdere aankopen en kan niet worden gecombineerd met bundels en andere acties of kortingen.
 • Voorwaarden 20% kortingscode KarTent:
 • De kortingscode is geldig t/m 15 maart 2021.
 • De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties.
 • De korting geldt niet op de verzendkosten à €6,00.
 • De voucher is niet in te wisselen tegen contanten.
 • De kortingsvoucher is niet stapelbaar.
 • De kortingscode geldt op het gehele assortiment.
 • Voorwaarden 35% kortingscode Cowboysbag:
 • Minimale besteding €50
 • Kortingscode is geldig t/m 28 februari 2021
 • Uitsluitend en eenmalig te gebruiken op www.cowboysbag.com
 • Niet geldig op sale, gift cards of in combinatie met andere kortingen
 • Niet in te wisselen tegen contanten
 • Voorwaarden 25% SpeedComfort:
 • De kortingscode is geldig t/m 31 januari 2021.
 • De kortingscode is alleen geldig op www.speedcomfort.nl. Gebruik de code bij het afrekenen.
 • De korting geldt niet op verzendkosten.
 • De kortingscode is uniek en eenmalig te gebruiken.
 • De korting is te gebruiken op het gehele assortiment.
 • De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere kortingsbonnen of -codes.
 • De kortingscode is niet inwisselbaar voor geld.

Artikel 6 Gebruik gegevens

 1. Deelnemers dienen als voorwaarde voor hun deelname juiste en volledige NAW gegevens te verstrekken. Incorrecte of onvolledige inzendingen worden niet in behandeling genomen.
 2. FrieslandCampina zal alle persoonsgegevens die zij verkrijgt in het kader van deze Actie vertrouwelijk en conform de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens behandelen.
 3. Door deelname aan de Actie geeft de deelnemer FrieslandCampina toestemming zijn persoonsgegevens te gebruiken voor communicatie in het kader van de Actie, zoals (maar niet beperkt tot) het informeren van prijswinnaars.

Artikel 7 Aansprakelijkheid

 1. FrieslandCampina, de door haar ingeschakelde hulppersonen, en/of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit, of op enige andere wijze verband houdt met de Actie en/of de door FrieslandCampina ter beschikking gestelde actieproducten/prijzen.
 2. Ondanks de grootst mogelijke zorg die FrieslandCampina aan het beheer van haar website(s) en de organisatie van de Actie besteedt, is het mogelijk dat de verstrekte en/of weergegeven informatie onvolledig of onjuist is. Druk-, spel-, zetfouten of andere vergelijkbare fouten in door FrieslandCampina openbaar gemaakt materiaal, van welke aard dan ook, kunnen FrieslandCampina niet worden tegengeworpen en kunnen op geen enkele wijze een verplichting voor FrieslandCampina in het leven roepen.

Artikel 8 Slotbepalingen

Eurosparen is een onderdeel van FrieslandCampina. De deelnemer zal deze Actievoorwaarden of delen daarvan niet verveelvoudigen dan wel publiceren zonder de uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van FrieslandCampina.
 
Artikel 9 Diversen

 1. Op deze voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.  
 2. FrieslandCampina zal met betrekking tot onderhavige Actie in overeenstemming handelen met de “Gedragscode promotionele kansspelen”, die in werking is getreden op 1 januari 2014.
 3. FrieslandCampina zal eventueel verschuldigde kansspelbelasting afdragen.