Drinkyoghurt kan altijd!

Het is niet alleen erg lekker, maar het bevat ook het goede van yoghurt* zoals calcium en proteïne. Calcium is goed voor je botten en proteïne draagt bij aan de groei en het herstel van je spieren. Daarnaast is drinkyoghurt heerlijk op elk moment van de dag. Een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl zijn belangrijk. Met de aanbevolen 450 ml zuivel per dag krijg je belangrijke voedingsstoffen binnen.

*Vifit bevat yoghurt (0,8% vet) met L.rahmnosus Gorbach & Goldin.

Wanneer drink jij het liefst jouw yoghurt?

Muriel
Famme.nl

Geluk vind je in ‘t kleine en niet in gisteren of straks. Mijn zoontje is een wijs mannetje, hij kan genieten van het nu. Als we lunchen geniet hij met volle teugen van zijn lievelings drinkyoghurt. ‘Dit is pas leven’ zegt hij en zo is ‘t maar net!

Ga naar blog  ›
(fotografie: Hannah Ment)

Francien
Girlslove2run

Dé dorstlesser voor marathonlopend Nederland. Tijdens mijn voorbereiding op een duurloop heb ik regelmatig last van slapeloze nachten. Dan is het tijd voor mijn date met Vifit Proteïne.

Ga naar blog  ›

Nicole
Moodkids

Momentjes samen met je kind. Door een burn out werd ik met m’n neus op de feiten gedrukt. Ik deed te veel in te weinig tijd en bracht veel te weinig tijd met mijn kind door. Het roer moest om...

Ga naar blog  ›

Elise en Nina
Chickslovefood

Gezond en productief de dag door. Hoe wij het met eten doen weten jullie inmiddels al maar doordeweeks letten we ook op onze drankjes, dat die verantwoord en gezond zijn en onze productiviteit bevorderen. Hoe we dat doen?

Ga naar blog  ›